OLIDEVÄGEN 6, 461 34 TROLLHÄTTAN | 0520 – 123 20 | INFO@BUSAB.NU

Lediga tjänster

Brovakt på deltid!

Sotenbron är en av landets absolut vackraste arbetsplatser.
Mittemellan Kungshamn och Hunnebostrand går Sotekanalen med ramsvikslandet på utsidan mot västerhavet. Kanalen korsas av en öppningsbar bro som är öppen för bemanning större delen av året.

Vi söker nu en brovakt för säsongsjobb mellan 15 April till 15 Oktober.
Som brovakt arbetar du självständigt med att öppna och stänga bron, men kommer även att ansvara för att gräsmattan klipps, toaletter städas etc.

Skicka in en ansökan till info@busab.nu så återkommer vi så snart som möjligt!

Projektadministratör till Trollhättan!

Vi söker en  person med sinne för samarbete, trivsel och professionalism!

Du får gärna vara ung och nyutbildad med teknisk kompetens inom något av våra verksamhetsområden såsom Bygg, Elteknik eller Mekanik/Hydraulik är också meriterande, ett absolut krav är att du har en human människosyn!

Öppenhet, tolerans och arbetsglädje är ledord och du skall brinna för att växa in i vår speciella BUS-anda. ”BUS är inget man hittar på det bara råkar bli så ibland”

Entreprenadjuridik är en del av vardagen och ordning och reda ett krav.

Att jobba hos BUS kan innebära resor runt om i Sverige och någon gång utanför landets gränser, detta varierar beroende på projekt och över tid.

Är du rätt kvinna eller man, tjej eller kille för denna utmaning?
Välkommen att skicka in din CV  till info@busab.nu

Industrielektriker till Trollhättan!

Har du erfarenhet av industriell el och letar nya utmaningar i en trivsam och utvecklande miljö borde du skicka in din CV till info@busab.nu

 

Hydraultekniker/Mekaniker till Trollhättan!

Vi ser att vår Mek & Hydraul sida blir mer och mer efterfrågad vilket leder till behov att nyanställa, vi söker flexibla allkonstnärer helst med en lite djupare förkärlek till Hydraulik! Din ansökan skickas till info@busab.nu

 

Att vara BUSe innebär jobb både på hemmaplan såväl som bortaplan i mycket varierande miljöer, arbetsuppgifterna kan också variera över både säsong och projekt, något som skapar en mycket utvecklande miljö både på det personliga planet och det rent yrkesmässiga